perjantai 20. lokakuuta 2017

Juhlaviikon eteneminen



”Ketjussa muistojen kultaisten
tämä hetki helmenä loistaa,
ja kaikki kukkaset kauneimmat
nyt juhlijan onnea toistaa.”

Juhlaviikko on edennyt jouhevasti ja olemme tavoittaneet paljon ihmisiä. Jakaneet hyvää mieltä ja tietoutta toimarin toiminnasta, asunnottomien yöstä sekä majakka-toiminnasta, että pitsinurkasta. 

Maanantaina asunnottomien yössä oli tarjolla makkaraa ja lihakeittoa sekä villavaatteita niitä tarvitseville. Joel Lehtosen-puistossa kävi yhteensä noin 80-90 henkilöä, sateisesta ja kylmästä ilmasta huolimatta. 

Tiistaina linja-autoaseman myymälässä oli munkki kahvit, joka veti paikalle yli 200 ihmistä. Munkit tekivät kauppansa ja suurelle osalle tarttui jotain muutakin mukaan myymälästämme. Majakka-toiminnan PopUppina olleet voimalauseet ilahduttivat ihmisten päivää, vaikka itse askartelijoita oli vain muutama. 

Keskiviikkona päämyymälässä tarjoillut kakkukahvit vetivät huikeat yli 400 kävijää.
Torstaina oli tarjolla päämyymälässä hernekeittoa ja silloinkin täällä riitti porukkaa. Kävijöitä oli yli 300. 

Perjantaina järjestetään kaksi talon kierrosta, ja kaksi muotinäytöstä, joita tällä hetkellä odottelemme jännityksellä. Mallien hiuksia on laitettu aamusta asti, ja h-hetki koettaa ensimmäisen kerran kello 12 ja toisen kerran kello 14. 

Viikko ei suinkaan ole vielä siinä, vaan naisvoimalla toimihenkilöt pyörittävät lauantain hulabaloon. Myymälässä tasatunnein jaetaan 25 yllätysämpäriä. Myymälä on auki 10-14. Tulkaa sankoin joukoin jonottamaan sankkoja ja tervehtimään toimihenkilöidemme kauniimpia osapuolia. ;)

Joka päivä on myös arvottu lahjakortti, ja viikon pääarvonta arvotaan lauantaina ja siinähän oli palkintona uusi puhelin sekä lahjakortti. 

Hyvää syntymäpäivää Savonlinnan Toimintakeskus!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti