maanantai 16. lokakuuta 2017

Savonlinnan Toimintakeskuksen juhlaviikko

”Paljon onnea sulle,
paljon kakkua mulle,
paljon onnea vaan,
kunhan kakkua saan!”


Savonlinnan Toimintakeskus viettää 25-vuotisjuhlaviikkoaan tällä viikolla.  Tapahtumia on joka päivälle ja juhlahumua riittää. 

Tänään maanantaina on Joel Lehtosen puistossa asunnottomien yö, tapahtuma, jossa tuodaan ilmi, että Savonlinnan seudullakin on asunnottomia. Siellä on ruokaa ja villavaatteita niitä tarvitseville ja kerrotaan mahdollisuuksista saada asuntoja, on oma elämän tilanne sitten millainen tahansa. Tämä on hyvä paikka verkostoitua ja ottaa selvää asioista. Tulkaa ihmeessä paikalle kello 15.00-00.00 välisenä aikana. 

Tiistaina on linja-autoaseman vaatekierrätysmyymälässä munkkikahvit ja me Majakan Valot pitämässä PopUppia. Siellä voi tehdä ihastustuttavia löytöjä, tehdä itselleen voimakortin ja herkutella kahvilla ja munkilla. Tulkaa käymään sielläkin, myymälä on avoinna 9-17 ja munkkikahvit tarjolla 10-16. 

Keskiviikkona taas herkutellaan kakkukahveilla päämyymälässä, Schaumannin tiellä. Päämyymälässä on mahdollisuus tehdä edullisia löytöjä, niin vaatteista, kirjoista kuin huonekaluistakin. Meillä on myös mattoja, verhoja, liinavaatteita, laukkuja, kenkiä ja astioita. 

Torstaina on päämyymälässä tarjolla hernekeittoa 180 annosta, joten nälkäisimmät saapukaa paikalle hyvissä ajoin. Myymälä aukeaa 9.00 ja hernekeittotarjoilu alkaa kello 11. Pitsinurkka pitää korttipajaa 10-13. Nyt eikun syömään ja askartelemaan! 

Perjantaina päämyymälässä taas tapahtuu. Talon esittely-kierrokset on klo 11 ja 13 ja muotinäytökset klo 12 ja 14. Tulkaa tarkastelemaan toimintakeskuksen tiloja ja ihastelemaan muotinäytöstämme. 

Lauantaina jaetaan ämpäreitä tasatunnein klo 10-13. Ämpäreitä on jaossa 25 kpl tunnissa, joten nopeat syövät hitaat. Majakan Valot pitävät PopUpin Suomi 100-teemalla, tarjolla on vanhaa kunnon ruisleipää. Lauantaina suoritetaan myös juhlaviikon pääarvonta, palkintoina puhelin ja lahjakortteja. 

Koko viikon myymälöissä on kaikki -25% ja joka päivä arvotaan 25€ lahjakortti
Tervetuloa juhlistamaan kanssamme 25-vuotiasta Savonlinnan Toimintakeskusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti