torstai 14. helmikuuta 2019

Ystävänpäivä

"Kumarruppa ja nosta kaverj jaloelleen.
Sen parempoo liikuntoo ee ookkaan."
- Hapan nuama on pirun tiploomi työ, Positiivarit

"Hyvää ystävyyttä on,
että ollaan hyviä ystäviä. 
Silloinkin kun ollaan yhdessä." 

"Hyvä ystävä auttaa kaverinsa
pois mutaliejusta." 

"Jos jokainen on ystävä keskenään ystävä,
ystäviä on tosi paljon." 

"Sydänystäviä voi olla monta.
Niitä saaa kultaisina, hopeisina ja pronssisina."
-Lasten ajatuksia rakkaudesta ja ystävistä 


Fiilistelin ystävänpäivää lukemalla viime vuotisen ystävänpäivä-julkaisun, joka herätti muistoja mieleeni. Tänä ystävänpäivänä tilanne on hieman erilainen. Tällä viikolla ainoa ystävänpäivään liittyvä ryhmä on ollut käynti elokuvateatterissa, jossa katsoimme Räyhä Ralf valloittaa Internetin -elokuvan. Sen tarina kietoutui täysin ystävyyden ympärille. Se oli hauska ja koskettava, tunteita herättävä. 

Tänä vuonna kauppoihin oli myös ilmestynyt suku- ja bisbis-lakujen uusi maku, vaaleanpunaiseen kuoreen käärityty puspus-lakut, en voinut vastustaa muutaman sellaisen ostamista ystävänpäiväksi. Ne olivat niin hauskoja ja suloisia. Kyllä ystävänpäivä on ihana päivä! 

Toiminnanjohtaja järjesti kahvituksen ystävänpäivä aamuna, jossa oli tarjolla kahvia ja suklaasuukkoja. Vai pusuja siellä jaeltiin... Siellä oli myös arvonta, jossa voittaja sai uuden muumimukin ja -lautasen. Kuinka hauskaa! 

Tiesittekö, että englantilaiset tytöt uskovat, että ystävänpäivänä ensimmäinen vastaan tuleva mies on Valentine? Aika hauskaa, kuka olisi ollut sinun tämän päivän Valentinesi?  
Ystävänpäivä on muodostunut Suomessa toiseksi suosituimmaksi korttipäiväksi, joulun jälkeen. Kuinka ihanaa, että suomalaiset haluavat muistaa ystäviään kortein, kukin ja lahjoin.

Kaikessa lyhykäisyydessään ihanaa ystävänpäivää kaikille! Toivottavasti ystävänpäivässäsi on ollut lämpöä, ystävyyttä ja rakkautta! 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti