perjantai 15. maaliskuuta 2019

Aamupala Kellarpellon seurakuntakodilla

"Koeta aena olla pikkusen ystävällisempi, 
kun oes etes tarpeen."
  
Majakka-toiminta alkoi pitää yhteistyössä Savonlinnan seurakunnan kanssa aamupalaa Kellarpellon seurakuntakodilla helmikuussa. Aamupala järjestetään parillisen viikon maanantaisin ja seuraava kerta on ensi maanantaina 18.3. klo 9-11. Tervetuloa! 

"Kaekki kaanis on harvinaesta. 
Esmerkiks kiitos."

Aamupalatarvikkeet lahjoittaa K-Supermarket Eväskellari. Suurkiitos Eväskellarin Sarille ja Esalle sekä koko Eväskellarin väelle, aamupalan tukemisesta!

Ensimmäiselle kerralla aamupalalla kävi 6 kävijää, mikä oli odotettua paremmin. Tälläiset jutut ovat hitaita käynnistymään, joten olemme varautuneet tähän.

Olin innoissani, kun seuraavalla kerralla aamupalalle tuli jo 10 henkilöä. Se oli jo melkein puolet enemmän kuin aikaisemmin. Uskon ja toivon, että maanantaina siellä on vielä enemmän kävijöitä. 

Siellä on tarjolla kahvia ja puuroa tai leipää ja leivän päällistä. Siellä on ollut jugurtteja ja hedelmiä, sekä jotain jälkiruokaakin. Kannattaa otta oma pussi mukaan, koska sieltä on mahdollisuus saada jotain kotiinkin. 

Edellisellä kerralla maanantaina 4.3. olin itse seurakuntakodilla järjestelemässä aamupalaa. Siellä kävimme paljon keskustelua Savonlinnan tämän hetkisistä ilmaisruokailuista ja siitä missä kaikkialla niitä järjestetään. Kävi ilmi, että järjestämämme aamupalan kanssa samaan aikaan on Toivontuvalla myös mahdollisuus ruokailla. Se ei oikeastaan haittaa, vaan Kellarpellossa järjestettävä aamupala on mahdollisuus Kepeläisille saada aamupalaa lähellä heitä. 

Olen innoissani ensi maanantaina aamupalasta. Toivottavasti sana siitä on kiirinyt ja aamupalalle tulee entistä enemmän ihmisiä. Uskomme vahvasti, että aamupalalla alkaa käymään väkeä, kunhan me saamme vain mainostettua sitä tarpeeksi. Aika näyttää, joten seuraillaan tilannetta. 

 "Välijäpä sillä missee oot ollut,
 vuan minnekkä oot mänössä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti