perjantai 20. huhtikuuta 2018

Toimarin tohinaviikonloppu

"Must tuntuu et tänään juhlitaan!"



Olette ehkä jo kuulleet, että tänä viikonloppuna Toimarilla tapahtuu. Siellä on kevätriehan -tyylinen tapahtuma, joka toteutetaan yhdessä Savonlinnan ammatti- ja aikuisopiston eli SAMIn kanssa. Tapahtumaa on monenlaista, on hitsaussimulaattoria, voi ohjata kauko-ohjattavaa autoa. On monenlaista arvontaa. Voi äänestää hienointa kampausta, ja kokeilla taitojaan kattauskisassa. 

Yhdeltä perjantaina on myös muotinäytös, jossa Toimintakeskuksen työntekijät perheineen esittelevät kierrätykseen lahjoituksina tulleita vaatteita. Tarjolla on myös hernekeittoa toisena päivänä ja kakkua toisena. Aktivity Maker on myös paikalla omien aktititeettiensa kanssa.

Perjantaina ja lauantaina myymälässä vaatteet ja astiat ja osa merkityistä huonekaluista on puoleen hintaan, joten kannattaa ehdottomasti ainakin tekemään ostoksia, jos ei halua osallistua juhlahulinoihin. 

Muotinäytöksestä tulee huikea. Mallit ovat olleet aikaisemmin päivällä käyneet SAMIn opiskelijoiden meikattavana ja parturi-kampaaja opiskelijat ovat laittaneet heidän hiuksensa. Mallit sädehtivät näytöksessä varmasti. Vaatteita malleilla löytyy laidasta laitaan. Löytyy arkivaatteita, juhlavaatteita ja jopa hääpuku. Tätä näytöstä ei kannata missata. Jos kuitenkin käy niin ikävästi, etkä pääse paikalle, luulen, että kuvia löytyy näytöksen jälkeen Toimintakeskuksen facebookista. 

Odotettavissa on paljon porukkaa, joten tehdään toisillemme tilaa. Sopu sijan antaa, niinkuin sanotaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti