torstai 5. huhtikuuta 2018

Nettisivujen uudistuminen


Tiesittekö, että Savonlinnan Toimintakeskuksen nettisivut ovat uudistuneet?


Ehkä olette huomanneet myös muutoksia Toimintakeskuksen päämyymälässä. Tavaroiden paikkoja on vaihdettu. Minusta se luo myymälään valoisuutta ja on hienoa, että kaikki ei ole aina samalla tavalla. Ja tämä on paljon sanottu, niinkin muutosvastaiselta ihmiseltä kuin minä.

Aikaisemmassa työpaikassani tuntui, että vastustin kaikkia muutoksia. En halunnut muutosten tapahtuvan, enkä pitänyt niistä. Joissain tapauksissa muutokset osoittautuivat kuitenkin hyviksi, mutta ymmärsin niiden tarkoituksen vasta myöhemmin.

Toimarille tultuani löysin itsestäni täysin uuden puolen, muutoksista pitävän ja niitä janoavan ihmisen. Luulen, että työni on kasvattanut minua enemmmän kuin olen kuvitellutkaan. Enemmän kuin pystyn vielä käsittämäänkään.

Myymälä on siis uudistunut ja samoin Savonlinnan Toimintakeskuksen logo. Niin uskomattomalta kuin se minusta tuntuukin, niin toimihenkilönä sain kertoa mielipiteeni logovaihtoehdoista ja näin ollen sain olla mukana valitsemassa sitä. Uusi logo sai ääneni hetken pohdinnan jälkeen kun näin sen. Pidän sen "värikkäistä hattivateista". XD

Mielestäni ympyrä kuvaa mainiosti kierrätystä ja sen kiertoa. Kaiken kaikkiaan logo on iloinen ja pirteä, sekä kaikessa yksinkertaisuudessaan mieleenpainuva. Hyvää työtä siis.

Olen myös saanut olla osaltani kirjoittamassa uudistuneita nettisivuja. Toimihenkilöt saivat olla mukana kirjoittamassa omista osaistoistaan kertovia osia, joten Majakka-toiminnasta kertova osio on minun käsialaani. On hienoa olla osa jotain näin suurta ja näkyvää. Käsittämätöntä, mutta aivan upeaa.

Nettisivuilta löytyy tietysti myös yhteystietomme ja ihme kyllä niiden läheisyydessä myös kuvat meistä. Kuvien ottaminen ei ollut niin yksinkertaista kuin olisi voinut kuvitella. Itsehän tunnettuna linssiludena epäonnistun suurimmassa osassa minusta otetuista kuvissa.

En enää edes muista kuinka usein olemme istuneet tai seisoneet kameran edessä ja yrittäneet näyttää edustavilta. (Yleensä epäonnistuen siinä.) Niin monta kertaa meistä on otettu kuvia. Onneksi sentään jossain vaiheessa onnistuimme kuvissa, että ne saatiin nettisivuille. Niin hauskalta kuin tämä kuulostaakin, lopulta onnistuneet kuvat meistä otti armas pomomme ja Savonlinnan Toimintakeskuksen toiminnanjohtaja. Varsinainen monitaituri.

Nettisivujen uudistumisen myötä saamme myös chatin johon meille voi esittää kysymyksiä myymälästä tai toiminnastamme. Livechattia on tarkoitus pitää jonakin iltana, mutta tällä hetkellä illasta emme ole vielä päättäneet. Siellä on mahdollisuus päästä puhumaan anonyymisti.

En tiedä miten hyvin chat lähtee pyörimään, mutta kannattaahan sitä kokeilla, joten niin me teemme. Kokeilemme.

Nettisivut löytyy osoitteesta toimarisln.fi, käykäähän tutustumassa niihin.

Sieltä löytyy myös mahdollisuus ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kirjoittaa vain osoitekenttään sen henkilön sähköpostiosoitteen, kenelle haluaa laittaa viestiä.

Kaikkia sivun hienouksia kukaan meistä ei varmaan tällä hetkellä tiedä itsekään, mutta eiköhän me opita ajan mittaan.

Kommentoikaa ja kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette uusista nettisivuista ja muutoksista myymälästä. Totta kai saa kommentoida ja kertoa mielipiteensä mistä vaan, sana on vapaa. Otamme palautetta vastaan mielellämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti