perjantai 19. lokakuuta 2018

Toimarin toimintaviikko

"Kukkaan ee voe tehä kaekkee,
 vuan kun jokkaenen
tekköö jottaeen 
nin kaekki tulloo tehyks."

Tällä viikolla on ollut Toimintakeskuksen synttäriviikko! Viime vuonna sitä juhlistettiin Toimarin 25-vuotissynttäreiden merkeissä. Tänä vuonna sitä vietetään toimintaviikon parissa. Sen kulkua olette varmaankin seurailleet lehdistä ja sosiaalisesta mediasta. Viime viikon keskiviikkona ilmestyneessä Savonmaassa oli koko takakansi meidän mainostamme. 

Voitte varmaan kuvitella hämmästykseni kun näin lehden ensimmäistä kertaa. Tottahan tiesin, että meistä oli otettu ryhmäkuvia, kuvaussessio oli kestänyt montakymmentä minuuttia. Tiedossani on myös, ettei minusta saa kovinkaan hyviä kuvia, mutta oishan sitä voinut vähän edustavampi kuvassa olla. Noh, ainakin minulla näyttää olevan hauskaa. Toiminnanjohtajamme tokaisi kauhisteltuani kuvaa, että tuollaisia kuvia ei olisi, jos olisimme kuvissa nätisti. Harmi vaan, ettei se taida olla meille mahdollista. 



Maanantaina oli siis aseman myymälässä munkkikahvit. Munkit olivat Linnan Piirakasta ja Kukosta. Tiistaina Pitsinurkka piti korttipajaa päämyymälässä. Keskiviikkona vietettiin asunnottomien yötä, Jalmarin aukiolla. Torstaina tarkoiltiin koko päivän kahvia ja kahvileipää päämyymälässä. Tänään, perjantaina on Tuotteen grillimakkaraa 200:lle ensimmäiselle kello 11 alkaen, menkäähän ihmeessä käymään! 

Huomenna sitten, lauantaina päämyymälä on auki 10-14. Silloin Majakka-toiminta maistattaa Jyrkin Jyväleipää. Sitä kannattaa ehdottomasti tulla maistamaan, jos ei ole jo maistanut. On nimittäin niin hyvää leipää, ettei paremmasta väliä. Ja saahan sitä tulla maistelemaan vaikka olisikin syönyt sitä ennenkin. 
Itseasiassa kannattaa todellakin tulla käymään, sillä luvassa on pieniä yllätyksiä.

Koko viikon on vaatteet ja astiat olleet -50% alennuksessa ja torstaista lauantaihin arvotaan lahjakortteja. 

Näittekö muuten meidän toiminnanjohtajamme televisiossa tiistaina 9.10? Hän oli myymässä huutokauppakeisarille Toimintakeskukselta löytyneitä tavaroita. Eikä siinä kuitenkaan vielä kaikki, hänen kuvansa nimittäin löytyy myös Seiskasta, huutokauppakeisarista ja hänen vaimostaan kertovassa jutussa. On vaikea uskoa, että meidän toiminnanjohtaja on julkkis, mutta siltähän se alkaa pikkuhiljaa vaikuttamaan. Kaikenlaista sitä...

Lähiaikoina on siis ollut jos jonkinlaista hulinaa, ja onneksi ensi viikolla voi rauhoittua vähän lomailemaan ja kenties tekemään koulutehtäviä, jotka vain eivät tunnu loppuvan vaikka niitä tekisi miten paljon tahansa. Voisiko joku muistuttaa, miksi aloitinkaan opiskelun uudestaan..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti