perjantai 16. elokuuta 2019

Vilkas viikko

"Todellinen löytöretki 
ei ole uusien näkymien etsimistä, 
vaan katsomista uusin silmin."
-Marcel Proust

Tähän alkuun on pakko mainita, että Toimintakeskuksen tarjonta osaa yllättää kyllä aina. Sitä luulee tietävänsä jo, että tänne lahjoitetaan vaikka minkälaista tavaraa, mutta silti sitä ei koskaan osaa sisäistää kunnolla. Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä, että täältä voi löytää mitä vaan, eikä koskaan kannata luovuttaa sen suhteen mitä haluaa löytää. Silti, kun löytää juuri sen mitä haluaa, ei voi kuin ihmetellä. Se on vaan niin uskomatonta! 

Otin tämän asian esille, koska tällä viikolla löysin dvd:n, jota olen halunnut itselleni jo pitkään. En kuitenkaan ollut tilannut sitä itselleni vielä, vaan ajattelin, ettei se ehkä olekaan niin tärkeä. Kuitenkin kun tällä viikolla satuin seikkailemaan myymälässä etsimässä jotakin, ajauduin vahingossa kirjaosastolle, jossa myös dvd:itä pidetään. Työkaverit olivat siellä järjestelemässä tuotteita ja rupesin auttamaan heitä. Kuulemma minusta ei mitään apua ollut, pikemminkin päinvastoin, mutten antanut sen häiritä itseäni. 

Asettelimme siinä elokuvia paremmin esille, kun huomasin myynnissä juuri kyseisen elokuvan. Jonka halusin, mutten ollut vielä edistynyt ostamaan sitä. Toimintakeskuksella dvd-elokuvat maksaa 50 senttiä ja nyt kun kaikki on puoleen hintaan, hinta on 25 senttiä, ei siis ihan älyttömiä hintoja. Olin tästä niin uskomattoman tyytyväinen, etten voinut uskoa onneani! Löysin järjestellessäni vielä muitakin elokuvia, jotka lähtivät mukaani, mutten voi tarpeeksi korostaa sitä, miten paljon mahtavia juttuja Toimintakeskukselta voi löytää! Nyt kaikki ostoksille ja löytöjä tekemään, kaikki tuotteet ovat edelleen puoleen hintaan, joten tästä tarjouksesta kannattaa nauttia ja ottaa kaikki irti! 

Nyt sitten muihin asioihin. Tällä viikolla on ollut kiireistä, kiireistä ja vieläkin kiireisempää. Mutta minulla on kuitenkin ollut aikaa hävitä Uno-pelissä kymmeniä kertoja, motkottaa kauppaostosten hinnasta, nauraa vedet silmissä koulutuksessa ja koettaa salakähmäisesti lisätä sämpylätaikinaan sokeria, leipurin vastusteluista huolimatta. Tämä viikko on ollut viikko, jolloin on todellakin saanut nauraa, ihan vedet silmissä, nahistella työkaverien kanssa ja seurata vierestä miten paljon kävijät ovat kehittyneet yhteisenä aikanamme. 

Paljon on ehtinyt tapahtua ja vielä enemmän tulee tapahtumaan. Tämän viikon jälkeen tuntuu, viimein siltä, että ehkä kaikki järjestyy. Ja vielä nopeammin kuin osasin kuvitellakaan. Enää minun ei tarvitse tehdä töitä yksin, vaan olen viimein saanut uuden työparin, josta voin kertoa teille lisää ensi kerralla. Tiedän, että me tulemme yhdessä sotkemaan, sekoilemaan ja sekoittamaan asioita vielä enemmän kuin minä yksin, mutta tästä on tulossa jotain loistavaa. Sanokaan minun sanoneen! 

Hyvää viikonloppua ja nauttikaahan luvatuista lämpimistä keleistä. Ja tulkaa Toimintakeskukselle ostoksille!  


"Mitään ei ole määrätty ennalta:
menneisyyden esteistä
voi tulla portteja,
jotka johtavat uuteen alkuun."
-Ralph Blum

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti