perjantai 15. marraskuuta 2019

Myymälän avajaiset ja kummipelaaja


Savonlinnan Toimintakeskuksen avajaiset ovat ensi maanantaina 18.11 klo 9.00 alkaen. Sitä onkin jo odotettu. Meillä tarjotaan avajaiskahvit. Muunkinlaista ohjelmaa löytyy, meille tulee varsin vaikutusvaltainen vieras 10-11. Ja 12-13 nimikirjoituksia tulee jakamaan Savonlinnan Toimintakeskuksen osakeyhtiön Hyvää Kiertää Oy:n kummipelaaja Matikas Mutikainen SaPKosta. Aika huikeeta!

Matias on Savonlinnasta kotoisin oleva #78 numerolla SaPKon Mestisjoukkueessa pelaava nuorukainen. Oman kylän poikii siis. Matias pelaa ensimmäisen ottelunsa pässipaidoissa Hyvä Kiertää Oy:n kummipelaajana perjantaina 15.11.2019. Odotamme malttamattomina yhteistyötä hänen kanssaan.

SaPKon peleistä puheen ollen, Savonlinnan Toimintakeskus lahjoittaa arvottavaksi kinkun 13.12.2019 Mediatili-areenalla pelattavaan kotiotteluun. Kinkku arvotaan kaikkien arvontaan osallistujien kesken.

Viime joulunaikoihin SaPKon pelissä arvotun kinkun sai vanhempi mies, joka ilahtui voitostaan kovin. Hän tokaisikin kinkun saadessaan, että ehkä vaimo päästää hänet nyt katsomaan pelejä useamminkin. Toivotaan, että näin on käynyt.

Majakka-toiminnan kuulumisista sen verran, että ryhmiä on alettu pitämään nyt normaalisti. Tai mikä nyt on normaalia, koska jatkuvasti tulee jotain muutoksia tai esteitä. Mutta yritetty on ainakin.

Tämän viikon kohokohtia oli hetki, kun korkeita paikkoja ja portaita pelkäävä ryhmäläinen uskalsi viimein kiivetä nykyään Majakka-toiminnan tiloihin vievät rappuset ylös ja pääsi osallistumaan ryhmätoimintaan. Taas ryhmäläisistä sai olla ylpeä. Entistä ylpeämpi minusta tuli, kun toinen ryhmäläinen ilmoitti voivansa saattaa uuden uskalikon portaita alas, jotta tämän ei tarvitsisi pelätä. Voi noita Majakka-toiminnan kullanmuruja.

Olen myös ostanut Majakalle uuden pelin Dos-nimeltään. Luulin sen olevan Uno-korttipelin tapainen, mutta sääntöjä lukiessani ymmärsin, ettei peliä niin vain opetellakaan. Täytyy paneutua sääntöihin kunnolla ajan kanssa ja silloinkin on vain onnenkantamoinen jos peliä onnistuu pelata niinkuin sääntöjen mukaan on tarkoitettu.

Hyvä puoli korteissa on, että niihin voi keksiä omat säännöt jos niillä oikeilla ei ihan osaakaan pelata. Mielikuvitus on loistava ominaisuus.

Toivottavasti nähdään uuden myymälän avajaisissa Pohjolankatu 6:ssa maanantaina!

P. S. Tämä blogikirjoitus on kirjoitettu linja-autossa puhelimilla, joten kirjoitusvirheet eivät ole yllätys. Yllätys pikemminkin on, jos joku sana on onnistunut kirjoittaa virheittä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti