torstai 21. marraskuuta 2019

Uuden Toimintakeskuksen viralliset avajaiset

"Emme aina kykene tekemään suuria asioita
ja pieniä emme välttämättä halua tehdä.
Silloin on vaarana, että emme tee mitään." 
- Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia
 
Tämän viikon maanantaina oli kauan odotetut avajaisemme. Avajaisissa oli kahvitarjoilu, ja voitte uskoa, että kahvia kyllä tulikin keitettyä ja tarjoiltua ja myös juotua. Voitte varmaan uskoa, että keittiössä kahvikeittovuorossa oli aikanmoinen hulabaloo. Mutta se oli oikeastaan hauskaa. Itse ainakin nauroin paljon, kun jotkut röpöttelivät kahvinpuruja ympäriinsä ja onnistui valuttamaan kahvia ohi termarista. 
 
"Virheet ovat silta 
viisauden ja kokemattomuuden 
välillä."
 
Kahvin kanssa oli tarjolla pullaa, neljällesadalle ensimmäiselle ja sitten heidän jälkeensä kävijöille, joita oli vielä noin kolmesataa, oli tarjolla piparkakkuja. 
 
"Älä usko ihmeisiin,
riittää, että luotat niihin."
 
Kyllä, kävijöitä oli paljon. Meidän laskujemme mukaan yli 700 ihmistä. Suurkiitos siitä! Kahvitarjoilun lisäksi sisällä myymälässä tarjoiltiin Toimintakeskus-karkkeja ja saattoi osallistua joulunkinkun arvontaan. Voittajalla oli todella tuuria, kerta hänen nimensä nostettiin miltei 700 nimen joukosta, olettaen että suurin osa avajaispäivän asiakkaista osallistuivat arvontaan. 
 
 
"Elämässä tapahtuu aina jotakin,
mutta ei useinkaan sitä
mitä on odottanut."
 
Avajaisissa kävi vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Myymälä oli käymässä ahtaaksi, mutta onneksi ihmisiä tuli pitkin päivää, eivätkä kaikki samaan aikaan. Ja sopu sijan antaa, kuten taas kerran saimme huomata. Saimme uusista tiloistamme paljon hyvää palautetta. Kiitos siitäkin. Me olemme erittäin tyytyväisiä näihin tiloihin! 
 
"Menestykseen ei pääse hissillä,
on kuljettava tikapuita ja portaita pitkin."
 
Avajaisissa kävi myös tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen. Hanna kävi kiertämässä meidän uudet tilamme ja tutustumassa tekemäämme toimintaan kierrätysmyymälän ohella. Tosiaan, kierrätysmyymälän ohella Savonlinnan Toimintakeskus tekee paljon muutakin. Ministeri ei kuitenkaan ollut päivän ainoa vieraamme, jolle esittelimme toimintaamme. Tiloja ja toimintojamme kävi myös katsomassa ja kiertämässä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kirsi Torikka. 
 
Vuokranantajamme Ammattiopisto SAMIedun edustajat kävivät myös toivottamassa meille onnea uuteen paikkaan. Se oli kaunis ja huomaavainen ele.
 
Hyvä Kiertää Oy:n kummipelaaja Matias Mutikainen #78 SaPKosta, kenestä edellisessä blogijulkaisussa mainitsinkin, kävi avajaisissa myös. Matias vaikutti huumorintajuiselta ja mukavalta nuorukaiselta. Odotammekin tulevaa yhteistyötä innoissamme. Nyt eikun entistä useammin kotipeleihin kannustamaan kummipelaajaamme ja SaPKoa.
 
"On hyvä oppia sanomaan ei,
kun siltä tuntuu 
- ja ennen kaikkea: kyllä."
 
Matiaksen pelipaidassa on Hyvä Kiertää Oy:n logo, sekä hänen nimensä jälkeen kuulutuksissa sanotaan, että kummiyrityksenä toimii Hyvä Kiertää Oy. Aika huikeaa, vai mitä?
 
Matias jakoi nimikirjoituksia ja hänen kanssaan sai ottaa kuvia. Tästä jotkut työntekijöistämme olivat todella innoissaan. (Olinko minä yksi heistä? Mitään en kyllä myönnä, mutta osalla toimihenkilöistä saattaa olla tästä oma käsityksensä.) Minä otin kuvia ja olin kuvissa, vaikka sitä minun ei välttämättä olisi tarvinnut tehdä. Onneksi kuvista voi aina rajata osan pois... Jotkut eivät vain ole tarkoitettuja onnistumaan kuvissa, toisin kuin toiset.
 
 "Ripaus hulluutta saa arkipäivän
tuntumaan vähemmän harmaalta."

 
"Tee ensin se, mikä on tarpeellista.
Tee sitten se, mikä on mahdollista.
Pian huomaat pystyväsi tekemään myös sen,
jonka luulit mahdottomaksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti