torstai 5. joulukuuta 2019

Rahoituspäätökset

"Kuu hymyilee leveästi taivaalla,
vaikka sen silmät ovat piilossa.
Tiedän sen
ja minun on hyvä olla."

Täytyy myöntää, että tänään jännitti rahoituspäätösten tulo ihan älyttömästi. Olin kuin sydänkohtauksen partaalla koko aamupäivän ja yritin sitten tehdä kaikkea muuta, unohtaakseni jännitykseni. Onnistuinkin tässä niin hyvin, etten huomannut sähköpostiin kilahtaneita tietoja rahoituspäätöksien saapumisesta.

"Otsan rypistäminen vaatii 32 lihasta,
mutta hymyyn tarvitaan vain 10."

Lopulta toiminnanjohtajamme soitti ja kertoi päätöksien tulleen. Uutiset oli iloisia, saimme jatkorahoituksen, joka ensimmäistä kertaa näkyi kolmelle vuodelle. Olen niin ylpeä meistä. Myös Savonlinnan Toimintakeskuksen muut STEA rahoitteiset hankkeet olivat saaneet jatkoa. Ja näkyivät kolmelle vuodelle. Tänään on siis oikea juhlapäivä.

"Todellisuus on tarua ihmeellisempää."

Olimme Pääskylahden kirkolla päätöksien tullessa ja vähän niiden tulon jälkeen meidät pyydettiin juhlistamaan hyviä päätöksiä Toimintakeskukselle. Meitä hemmoteltiin suolaisella piirakalla ja aivan täydellisen herkullisella sinivalkoisellajuustokakulla. Oli siis aivan älyttömän hyvää. Sen jälkeen lähdimme takaisin Pääskylahden kirkolle, missä oli ilo huomata, että meitä odotettiin jo. 

Olimme pukeutuneet tonttuasuihin, koska oli minun viimeinen kertani tänä vuonna kirkolla. Joulumainen mekkoni herättikin paljon huomioita ja kuulinkin monesti kommentteja tontuista. Hauskoin niistä ehkä oli, että: "Ai, tontutkin pelaavat biljardia." Pääskylahdessa tulee joka viikko huomattua se, miten paljon meitä odotetaan siellä tai kysellään, jos emme ole siellä. Sinne on aina niin tervetullut, että se on kyllä vertaansa vailla. 

"Aurinkoinen hymy
tekee päivästä
elämisen arvoisen."

Oli ilo jakaa ihmisille siellä myös iloinen tieto meidän rahoituksen jatkumisesta ja siitä, että todennäköisesti mekin tai ainakin toinen meistä jatkaisi siellä käymistä. Ihmiset olivat iloisia siitä tiedosta ja silloin viimeistään sitä tajusi, miten paljon meidän läsnäolomme heille merkitsee. 


"Pois kaikki murhe ja huoli,
muista elämän parempi puoli."

Siellä ihmisistä, jotka tuskin ovat aiemmin jutelleet toisilleen on tullut Uno-pelin pelikavereita ja he kyselevät toistensa perään, jos joku tutusta Uno-pelijoukostamme puuttuu. Meille myös puhutaan ja avaudutaan vaikeistakin asioista ja se on suuri kunnia, että meihin luotetaan niin paljon, että uskoudutaan itselle aroista aiheista. Me arvostetaan sitä luottamusta todella paljon. 

"On helppo hymyillä,
kun joku hymyilee takaisin."

Tänään jäämme pidennetyille vapaille ja itsenäisyyspäivän viettoon hyvillä mielin ja teillekin hyvää mielen saadaksemme tässä tonttuilu kuva meistä. Ihanaa Itsenäisyyspäivää!  



"Arjen harmautta voi paeta
mielikuvituksen avulla."
-Kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti