perjantai 3. marraskuuta 2017

Heijastimet MajakanValojen tyyliin




 ”Yhtä tärkeätä kuin oikean ihmisien löytäminen,
on olla oikea ihminen.”


Talvi alkaa olla tuloillaan, lumetkin on jo jäänyt maahan ja kaikkialla on ihan hirmu liukasta. Kesän jälkeen on myös ne hetket, kun heijastimia tarvitsee pimenevässä syksyssä ja talvessa näyttämään sinut, missä ikinä kuljetkin. Siltikään kaikilla ei ole heijastimia. Tähän ongelmaan MajakanValot ovat nyt ottaneet kantaa ja aloimme virkkaamaan heijastinkukkia. 
Minähän olen tunnetusti erittäin hyvä käsitöissä ja luova ja lahjakas muutenkin, mutta olen näinä viikkoina huomannut, että parini ei osaa arvostaa luovuuttani ollenkaan. Ei ymmärrä kauniita erilaisia joutseniani, eikä näe heijastinkukassani kukkaa, vaan lumihiutaleen. Ihme tyyppi. 
~ I

Heijastinlanka, ihana keksintö. Sillä voi neuloa itselleen kaulahuivin, pipon tai vaikka lapaset. Työparini Iiris lupasi tehdä minulle lapaset heijastinlangasta, saas nähdä mitä sieltä tulee. :D Vaaleiden hiustensa johdosta, hän osaa välillä yllättää. 

Ollaan Iiriksen kanssa nyt virkkailtu kukkasia, mitä voi laittaa takista roikkumaan. Ensi viikolla opetellaan tekemään heijastinkankaasta sudenkorentoja, ne ovat aika cooleja.
Näin pimeään aikaan autoa ajaessa, tulee vastaan paljon ihmisiä jotka eivät käytä heijastimia. Heijastin on halpa henkivakuutus, käyttäkää heijastimia!
~ A

Ensi perjantaina askartelemme sudenkorentoheijastimia K-Supermarket Eväskellarissa, siellä on myös arvontaa ja myynnissä Savonlinnan Toimintakeskuksen tuotteita. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti