perjantai 5. tammikuuta 2018

Uusi vuosi, uudet kujeet



”Varmin tapa ennustaa tulevaisuutta,
on luoda se itse.”

”Tee tästä päivästä (vuodesta) niin hieno,
että eilinenkin (edellinenkin) kadehtii.”


Majakka-toiminta on tällä hetkellä uuden äärellä ja se on hermoja raastavaa, jännittävää ja innostavaa. Täytyy suunnitella uusia ryhmiä tälle vuodelle, päättää mitkä viime vuoden ryhmistä jatkuu ja miten tätä kaikkea lähdetään markkinoimaan. 

Kaikki on vielä auki ja tämä huolestuttaa minua, koska päivät kuluvat niin nopeasti, enkä saa tehtyä minkäänlaisia järkeviä päätöksiä. Tuntuu isolta vastuulta lähteä yksin päättämään tällaisista asioista. 

Mutta onneksi toiminnanjohtajamme on sitä mieltä, että kaikkea voi kokeilla ja sitten jos kokeilu ei otakaan tuulta alleen, niin sitten on vain kokeiltava jotain muuta. Ideoita minulla kyllä riittää. Ja tietysti on helppoa kysyä, mitä ihmiset haluaisivat tehdä. Se tekee työstäni huomattavasti helpompaa. 

Onneksi suunnitelma on jo niin pitkällä, että maanantaihin on jo sovittu kaksi ryhmää. Askartelu jatkuu maanantaisin yhdeltä ja olen todella innoissani askartelusuunnitelmasta. Siellä on tulossa nyt alkuvuodesta kaikenlaisia ihania juttuja. Muun muassa suodatinpusseista ja styroks-palloista tehty kukkakimppu, nimikirjain kranssi sekä tyhjistä tuikkukipoista tehty köynnös.

Toivottavasti askartelun kävijät ovat yhtä innoissaan kuin minäkin. Tästä tulee vielä mahtava juttu. Ja koko ajan löytyy uusia ideoita, selailin yhtä askartelulehteä ja siellä oli idea valohahmoista, jotka tehdään juotavan jugurtin purkkeihin ja jääkarhuista, joita tehdään vanhoista sukista. Me niin tehdään niitä askartelussa!

Toinen maanantai ryhmä on parillisilla viikoilla kirjakurkkaus kirjastossa ja parittomilla viikoilla käyn Savolaisissa Selviytyjissä. Stressiäni siis hieman helpottaa, että maanantaille ei tarvitse väkisin keksiä enää mitään. Se voi mennä tällä mallilla. Se on jo yksi päivä vähemmän suunnittelua. Jippii!

Mutta pikkuhiljaa suunnitellen ja edeten, olen varma, että tästä vuodesta aivan huikea! 

Kaikki on tervetulleita mukaan, tekemään tästä vuodesta vieläkin parempaa. 

Tuskin maltan odottaa, että päästään kunnolla vauhtiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti