perjantai 24. toukokuuta 2019

Tervastuvalla

"Elä ota vaekutteita niiltä,
jotka vähättellöö kaekkee
mittee sinä tiet.
Pienet immeiset tekköö aena niin,
vuan oekeesti suuret immeiset suap
sinu tuntemaan,
että sinustae voep tulla suur."


Meillä oli tänä perjantaina kuukausittainen toimihenkilöpalaveri. Tämän kertaisen toimihenkilöpalaverin erikoisuutena oli, että se vietettiin Tervastuvalla. 

Meillä oli mahdollisuus jo torstai iltana mennä sinne saunomaan ja muutaman työkaverin kanssa teimme juuri niin. Täytyy kyllä kehua, että hyvät löylyt sieltä Tervestuvan saunasta tulee. Torstai iltana kaikki saunojat rohkaistuivat uimaan ja suurimmalle osalle meistä se oli kesän ensimmäinen kastautuminen. Joten tuli siis heitettyä talviturkki samalla. 

Illalla meillä oli mahdollisuus myös jäädä sinne yöksi ja kolme meistä käytti sitä mahdollisuutta hyväkseen. Tuvassa meillä oli koko illan tulet, joten siellä todellakin tarkeni nukkua. Yöllä ei ihan Ruususen unta tullut nukuttua, mutta nukuttua kuitenkin. 

Herätys meillä oli soimassa niin, että ehdimme aamutoimet suorittaa ennenkuin muut työkaverit saapuivat paikalle.

Toimihenkilöpalaveri alkoi ihanasti aamupalalla ja sen jälkeen kirjoitimme toistemme selissä oleviin lautasiin toisten vahvuuksia työssä. Tämä oli mielestäni erittäin mukavaa, mutta myös hieman hankalaa. Näitä hauskoja hetkiä kelpaa kyllä muistella myöhemmin. 

Tämän jälkeen rauhoituimme käymään läpi palaverin asiat. Palaverin jälkeen toiminnanjohtaja kyseli meiltä kysymyskorttien kysymyksiä, joita oli esimerkiksi mikä on rohkeinta mitä olet tehnyt. miten palaveri saataisiin kestämään sopivassa mittakaavassa tai minkä taidon haluaisit itsellesi. 

Muiden vastauksia kysymyksiin kuunnellessa toisista oppi todella paljon. Ja kuuli vastauksia kysymyksiin, joita ei itse olisi ehkä koskaan tullut muuten esitettyä. Tälläisissä hetkissä sitä tajuaa miten rohkeiden, työlleen omistautuvien ja huipputyyppien kanssa sitä oikein tekeekään työtä. 

Sitten seurasi päivän viimeiset aktiviteetit, ruuan laittaminen, saunominen ja syöminen. Sekä uinti, huh vesi on kyllä aikamoisen kylmää vielä tähän aikaan vuodesta. Hyrrr.... 

Ruoka oli erinomaisen hyvää, seura ja jutut sitäkin parempia. Paikka mahtava ja ilmakin ihan hyvä, joten valittaa ei todellakaan voi. Se pitää kyllä sanoa, että kun kotiin pääsen, niin pitää ottaa kyllä päikkärit. 

Tervastuvalle pitää ehdottomasti tulla toistekin saunomaan, viettämään iltaa ja vaikka palaveeraamaankin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti