perjantai 10. tammikuuta 2020

Blogijulkaisuun tarvittava muistilista

"Jos katsoo menneeseen,
näyttää selkää tulevaisuudelle."

"Kun saat odottamattoman hymyn,
koko päivästä tulee onnellinen."
- Kirjasta Aurinkoinen mieli - Elämänmakuisia ajatuksia


Edellisen blogijulkaisun julkaistuani päähäni pälkähti usea aihe, mistä voisin ensi kerralla kirjoittaa. Kirjoitin ne ylös samantien, koska tiesin, etten välttämättä muistaisi niitä enää sitten, kun alkaisin kirjoittaa seuraavaa julkaisua (muistiyhdistyksestä päivää vaan). Vai oliko se sittenkin epäluottamuslause omalle luovuudelleni? En osaa sanoa. 

Muistilistassa oli kolme kohtaa, mistä ensimmäinen oli nimenomaan se, että aloin pitämään muistilistaa.. Huolestuttavaako? Nääh, en ainakaan vielä jaksa huolestua siitä. 

Toinen kohta muistilistassa oli facebookin salasana. Muistaakseni unohdin sen kerran ja sitten minun piti vaihtaa se. Vaihdettuani salasanan yritin kirjautua muutamaan päivää myöhemmin facebookkiin, mutten muistanut enää uutta salasanaa. Joten jouduin vaihtamaan sen uudestaan. Uskomatonta. Muistiyhdistykseen kuuluminen ei oikeasti ole kohdallani mitään leikkiä. Jotten unohtaisi kahdesti vaihdettua salasanaa enää, jouduin kirjoittamaan sen ylös, mikä on huolestuttavaa. Onko muistini todella menossa niin huonoksi? Täytyy alkaa virkistämään aivojani erilaisilla aktiviteeteillä. Välittömästi. Tässä vaiheesta muistista pitää vissiin ruveta jo huolestumaan.

Kolmas asia kolmiosaisessa muistilistassani oli facebookin blogijulkaisuissa pyörivät miehet. Kun jaan blogijulkaisun facebookkiin, julkaisuun tulee pyörimään useampia kuvia. Tällä hetkellä kuvissa on STEAn logo ja kaksi muuta kuvaa ovatkin joistain miehistä ja minusta. Kovin erikoista. Mutta hassua. Minua ainakin nauratti kovin, kun tajusin asian.. Tyyliin, minä se tunnun laittavan vaan blogiin kuvia eri äijistä ja minusta.. Että sellasta. Toki tajuan, että näin jälkeenpäin ja kirjoitettuna se ei kuulosta ihan yhtä hauskalta. Tai ollenkaan hauskalta. Mutta koettakaa kestää. 

Tällä viikolla olen yrittänyt aloitella normaalia päiväjärjestystä ainakin yhteistyökumppaneilla pidettävien ryhmien suhteen. Seuraavat kaksi viikkoa kyllä sotkevat tilanteen täysin, sillä ensi viikolla, kuten jotkut varmasti muistavatkin olen ti,ke,to Tampereella. Ja sitä seuraavalla viikolla ma-ke Mikkelissä. Toimarilla pyöriviä ryhmiä pääsen itse aloittamaan vasta helmikuun puolella, mutta toivottavasti niitä saataisiin pyörimään jo aikaisemmin ilman minua. Katsotaan siis miten tässä edetään. 

 "Aika tekee ihmeitä."

Olen täytätellyt yhteistyökumppaneilla loppuvuodesta unohtuneita palautekyselyitä, jotka kertovat mitä toiminnasta tykätään ja onko se ollut siihen kävijöiden mielestä hyödyllistä, mukavaa ja toivotaanko samanlaisen ryhmän jatkuvan. Kyselyt ovat täysin anonyymejä. Olen ollut tyytyväinen palautteisiin. En siksi, että ne olisivat olleet pelkästään hyviä. Vaan nimenomaan juuri siksi, että jotkut kohdat ovat jakaneet mielipiteitä toisia kohtia enemmän. On hienoa, että ihmiset ovat ja uskaltavat olla eri mieltä, vaikka eiväthän toki kävijät näe toistensa vastauksia.

Olen myös sopinut palavereja yhteistyökumppaneiden kanssa meidän kenties tulevasta yhteistyöstä. Valitettava tosiasia kuitenkin on, että minun mahdollisuuteni toimia tällä hetkellä ovat kovinkin rajalliset, sillä kalenterini täyttyy todella vauhdikkaasti.  


"Jos on vielä aikaa,
älä kiirehdi.
Jos olet jo myöhässä,
ei kannata kiirehtiä."

Ensi viikolla koittaville Tampereen NUORI2020 -päiville lähteminen on kovasti suunnittelun alla. Työpajoja mistä valita on suunnattomasti ja suurin osa niistä vaikuttaa todella mielenkiintoisilta ja hyödyllisiltä. Valinnan tekeminen on siis todella vaikeaa. Onneksi meitä lähtee sinne neljä, joten voimme mennä jokainen eri työpajaan ja jakaa sitten yhdessä tietomme työpajan annista. Se helpottaa valinnanvaikeuden kanssa painimista. Meillä on vielä maanantai aikaa höpötellä ja suunnitella niitä, ja sitten tiistaina suuntaamme käsittämättömän aikaisin lähtevään junaan kohti Tamperetta. 

Ensi viikon blogijulkaisussa kerrotaankin varmasti sitten siitä, mitä kaikkea Tampereella tapahtuikaan ja mitä siellä saatiin aikaan.. Kannattaa siis pysytellä kuulolla. 


"Kokemuksien kertymiseen riittää
lyhytkin hetki."
- Kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti