keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Eristyksissä: osa 18


"Parempi huono muisti
kuin huonot kokemukset."
 - kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia


Minulla oli joku älyttömän hyvä blogitekstin idea vielä alkuviikosta, mistä halusin kirjoittaa blogiin... Mutta kuten arvata saattaa, en muista sitä enää. Pitää katsoa, jos se tulisi mieleen tässä kirjoitellessa. 

Ahaa, no niin, tulihan se sieltä! Elikkä siis... 
Eilen kotona rupesin siivoamaan vinttiä, ja totesin, että onpa minulla paljon tavaraa. Olen ollut kohta kolme vuotta töissä Savonlinnan Toimintakeskuksella ja voin kertoa, että tavaramäärä kotonani on lisääntynyt sinä aikana huimasti. Jo ennen töihin tänne tulemista Toimari oli minulle kovinkin tuttu paikka, olin ollut täällä kesätöissä ja työharjoittelussa merkonomin opintojeni aikana. 

Vaatteita lajitellessani (roskiin heitettäviin, sillä Toimarillehan saa tuoda vain puhtaita ja ehjiä vaatteita, muistattehan sen, Toimarille meneviin sekä säilytettäviin) ajattelin, että olenpa löytänyt sieltä vaikka minkälaisia aarteita. Suunnittelinkin siis, että voisimme tehdä facebookiin julkaisun, jonne ihmiset saisivat laittaa kuvia Toimarilta tehdyistä löydöistä. Keksin sille myös useita perusteluja, joilla voisin markkinoida ideaa muille toimihenkilöille ja toiminnanjohtajalle. 

Toimarilta ostettujen aarteiden metsästyksellä toivottavasti saisimme lisää hyvää mainetta ja uskoisin, että se innostaisi ihmisiä käymään täällä enemmän. Kirppareilla, vaikka kirpputori Toimintakeskus ei olekaan, vaan kierrätysmyymälä, on ehkä vähän sellainen maine, ettei sieltä välttämättä mitään laatua löydä. Se ei pidä kuitenkaan paikkaansa, vaan Toimintakeskuksen kierrätysmyymälöistä (joita on Pohjolankatu 6:ssa ja linja-auto asemalla) voi tehdä arvokkaitakin löytöjä. 

En siis ole vielä kuitenkaan ehtinyt ottamaan tätä ideaa esiin työyhteisössämme, joten eipä vielä innostuta liikaa. Kannattaa kuitenkin pitää silmät ja korvat facebookissa auki, sillä jossain vaiheessa sinne saattaa tälläinen haaste/kilpailu ilmaantua. En kuitenkaan vielä lupaa mitään. 

Tämä viikko loppuu minun töiden osalta tähän päivään, keskiviikkoon, sillä olen perjantain lomalla. Siksi blogijulkaisu ilmestyykin jo tänään.

Lyhyestä virsi kaunis. Palataan asiaan seuraavassa blogijulkaisussa!  

 

"Elämänpituiselle matkalle 
tarvitaan iso matkalaukku."
-kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

Toimarilta löydetyille vaatteille vielä isompi.. - mie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti