torstai 18. kesäkuuta 2020

Eristyksissä(kö edelleen): osa 22

"Elämä on hengissäpitävä 
sekoitus iloa ja surua."
- Kaikki lainaukset ovat kirjasta: Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

Tämä ollut lyhyt viikko, kuten kaikki tietää. Mutta joillakin meistä sen ymmärtäminen on ollut vaikeaa (minulla). Miun on edelleen vaikee ymmärtää, että perjantai on vapaapäivä, juhannusaatto, arkipyhä. Uskomatonta, ettei sillon tarvii olla töissä. Ilmeisesti myös useammilla työkavereilla on ollut sama ongelma ja ihan mielenkiinnolla odotan, kuinka moni meistä on oikeasti huomenna täällä oven takana kolkuttelemassa ja ihmettelemässä, miksi täällä on niin hiljaista. 

Tietty toivon, että yksi niistä en olisi minä. Ja oikeastaan, että kukaan meistä ei olisi. Mutta ehkä se, että tänään lähdetään jo kahdelta kotia auttaisi muistamaan että huomenna ei sitten tarvii tulla töihin. Nähtäväksi jää. 

Eilen kun me mentiin työparini Annen kanssa kierrokselle hakemaan vaatteita meidän kierrätyspisteistä, ei Anne ihme kyllä antanut minun ajaa autoa. En tiedä vaikuttiko siihen se, että olin juuri kertonut hänelle meidän eilisestä kauppareissusta, joka oli päättynyt siihen, että miulla oli ollut hankaluuksia Kerdin parkkipaikalla. Siihen oli sitten tullut ystävällisesti apuun eräs tuntematon herrasmies, joka oli käsimerkkejä näyttämällä auttanut minut kääntämään auton. Enkä osunut edes Kerdin sisäänkäynnin kateisiin, siihen mieheen tai miehen takana tulevaan vanhempaan rouvaan. Hyvä minä! Tai oikeastaan hyvä se ystävällinen mies! 

Kiva kun löytyy kaikkia ystävällisiä auttavaisia ihmisiä. Ja näistä sitten tulee ihan legendoja kertoa työpaikan kahvihuoneessa. Ja meidän kahvihuoneessa nauretaan tälle varmasti. Mutta se kyllä romuttaa miun mainetta hyvänä kuskina.. (mitä miulla ei kyl oikeesti oo koskaan ollutkaan). 

Muuten tää viikko on lähinnä mennyt peleissä hävitessä. Kyllä pystyy nimittäin yksi ihminen monessa pelissä häviimään.. Niinku Yatsyssa, Skipbossa, Muumi marjapurkki-pelissä. Onneksi on sentään hedelmälotto, jossa voitin ja muistipeli. Ehkä muistiyhdistykseen kuuluminen on tässä iässä vielä liian aikaista. 

Ensi viikon jälkeen jään sitten lomille ja Majakka-toiminnan toiminnnat jatkuu sitten elokuussa. Palaan töihin 3.8. ja sitten katsotaan, milläinen tilanne on, mitä pystytään tekemään. Ensi viikko todennäköisesti kuluu nopeasti ja tekemistä ainakin riittää. 
Ensin kuitenkin vietetään juhannusta, joten kaikille oikein mahtavaa sellaista! Rauhoittukaa, rentoutukaa ja nauttikaa Suomen kesästä. 


"Ollaan hiljaa.
Kuunnellaan, mitä elämä sanoo."

P.S. Hyvä sanoo tällästä, ku täällä ukkostaa just nyt ihan hirveesti.  


"Kirjoita sydämeesi, että jokainen päivä
on elämäsi paras päivä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti