perjantai 8. tammikuuta 2021

Eristyksissä: osa 40

 "Unelmat houkuttelevat 
ihmistä eteenpäin, 
mutta toivo saa hänet jaksamaan."

- kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

Vau, se ois vuoden 2021 ensimmäisen blogijulkaisun vuoro, joka on samalla Eristyksissä osa 40. Eilen oli ensimmäinen työpäiväni loman jälkeen. Se meni todella nopeasti. Siis todella nopeasti. Olen edelleenkin päästäni pyörällä. Minulla on myös tunne, että pyöriminen ei lopu ihan heti, jos lopppuu ollenkaan tänä vuonna. Sen verran vauhdikkaalta tuleva vuosi vaikuttaa jo näin ensi alkuun. 

 

 "Suuret ajatukset tulevat aina sydämestä."

- kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

 

Töihin oli kiva palata. Sähköpostien ja viestien tulva oli onneksi vähäinen ja helposti selvitettävissä. Kuulumisten vaihto on kuitenkin vielä kesken. 

Loppuvuodesta me ei ihan hirveästi uskallettu suunnitella tätä vuotta, koska niin moni asia oli kovin epävarma. Monet asiat toki odottaa vielä selventymistä, mutta olemme jo alkaneet suunnittelemaan tämän vuoden ryhmiä. Olen innoissani siitä, miten nopeasti kalenteri täyttyykään ja siitä, että miten montaa eri asiaa me voidaan tehdä, kun meitä on heti vuoden alusta kaksi ohjaajaa. Ja perinteisestihän minä olen innoissani kalenterin täyttämisestä ja värikoodaamisesta. Se on miltei parasta uuden suunnittelussa. Tietty koronatilanne hidastaa joitain asioita, esimerkiksi Pääskylahden seurakuntakodilla ei avata ovia vielä. Ryhmäkoot pitää olla pieniä ja rajattuja, mutta kyllä se tästä.

"Jos jaksaa toivoa
ja odottaa hyviä asioita,
ei pelkää ikäviä."  

- kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia


Vaikka töihin oli kiva tulla ja tulevien kuvioiden suunnitteleminen on kiinnostavaa ja hienoa, niin on silti mahtavaa, että tänään on perjantai. Eikä vasta tiistai. Eilen töihin tullessa oli ihan maanantaifiilis. Mutta onneksi tänään ei tunnu tiistailta ja vielä parempaa, ettei tänään ole tiistai. Olen nyt koko päivän koettanut kirjoittaa tätä blogijulkaisua, vähän epätoivoisestikin, kun ei tähän nyt ole mitään kovin ihmeellistä ilmestynyt. Mutta nähtävästi kirjoittaminen on hieman jähmeää loman ja yhden työpäivän jälkeen.

 "Jokainen uusi päivä
on täynnä mahdollisuuksia."

 - kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia


Minun ei varmaan pitäisi kirjoittaa tätä, mutta on ihan pakko mainita, että olen kamppaillut muutamien tietoteknisten ongelmien kanssa eilen ja tänään. Se ei ole mitään uutta ja kamppailuita tulee tulevaisuudessakin varmasti. Uutta ja ihmeellistä tässä on se, että minä olen onnistunut selviämään näissä kamppailuissa voittajana (olen siis saanut ongelmat ratkaistua ilman apua)! Jippii! Se on kuulkaas melkeinpä voitontanssin paikka. Tai no mitä sitä nyt voitontanssia pihtailemaan kun aihetta on. Nyt tanssikengät jalkaan ja humpalle!

Edellisen kerran kun ilakoin jotain tietokoneosaamisestani blogijulkaisussa, sen jälkeen tappelin koneiden kanssa kahta kauheammin. Toivottavasti tällä kertaa ei niin ei käy. 


Ensi viikon maanantaina alkaa Kellarpellon seurakuntakodin aamiaiset pyörimään taas kahden viikon välein. Tiistaina puolestaan jatkuu aamupala Toimintakeskuksella työllistetyille, mutta tällä kertaa meillä on siihen ihan uudenlainen idea. Kerron siitä kenties ensi julkaisussa sitten enenemmän. Siinäpä sitten oli ainakin toistaiseksi kaikki kalenteroidut menot ensi viikolle, mutta vaikka kalenteri näyttää tyhjää, niin uskon, että aika ei tule käymään pitkäksi.


"Ne, jotka vaikuttavat toisten mielestä onnellisilta,

eivät ole yhtä onnellisia kuin ne,

jotka vaikuttavat omasta mielestään onnellisilta."

- Kirjasta, Tuhat tietä onneen

 

 "Usko enemmän toiveisiisi 
kuin pelkoihisi."

 - kirjasta Aurinkoinen mieli, Elämänmakuisia ajatuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti