keskiviikko 15. elokuuta 2018

Suuria suunnnitelmia ja kävijöiden kuulumisia

"Tietpä mitä tahhaasa,
niin se on älykkyyven merkki,
jos sulla on lystiä sitä tehessäs."

MajakanValo -blogi on saanut paljon enemmän lukijoita kun olisin koskaan osannut kuvitellakaan. Tästä innostuneena ja hieman oma lehmä ojassakin, heitin suunnitellessamme seuraavaa SoMe kertaa, että kävijämmehän voisivat myös alkaa kirjoittaa omaa blogiaan. Leevi innostui tästä ja päädyimmekin kysymään kävijöiltämme, että olisivatko he halukkaita bloggaajia.

Heiltä myöntävä vastaus sai meidät innostumaan entisestään ja vaikka näkemyksemme olivat täysin erilaiset. Leevi ehdotti, että Majakka-toiminnan kävijät voisivat alkaa kirjoittamaan blogia, joka on rinnastettu MajakanValo -blogiin. Esimerkiksi MajakanVartija -nimistä.

Siinä he pystyisivät kirjoittamaan siitä, mitä kaikkea me ryhmissä aina säädetäänkään ja millaista on käydä niissä. Itsehän sitten innostuin tästä vielä enemmän kun omasta ajatuksestani luoda heille omat blogit. Jokainen ryhmämme kävijä saa halutessaan kirjoittaa oman osionsa, oman mielipiteensä ja ajatuksensa.

Meidän odotuksemme ja toiveemme ovat isot ja uskomme molemmat vahvasti, että tästä voi tulla vielä vaikka mitä.
 Tämä on loistava juttu, ja meidän alussa kenties hieman kangertelevista kirjoittajistamme voi tulla vielä jossain vaiheessa ties minkälaisia kirjoitustaitureita ja sanaseppoja.

Tästä on hienoa olla innoissaan ja tässä ovatkin ensimmäiset kuulumiset kävijöiltämme. Pysytelkäähän kuulolla niin piakkoin selviää enemmän tästä loistosuunnitelmastamme.

~


Terve, ihan hyvin menee. Töitä on tullut tehtyä viikoittain. Oli kivaa käydä kirjastossa ja kesäloma meni kivasti. 😊 Tuli lenkkeiltyä, pyöräiltyä ja kävin Olavin päivilläkin. 

Oon tosi hyvä ruuanlaitossa, tein kotitekoisia lihapullia, laitoin kananmunaa ja ranskalaista sipulikeittoa jauhelihataikinaan. Ihan kivalta tuntuu kirjoittaa blogiin.

~ SPF



Odotan kirjastokäyntejä, retkiä, ruuanlaittoa ja pelejä. Olen tykännyt käydä kerhoissa. On katsottu kerhossa Uuno-leffaa. Peli kerhossa on pelailtu erilaisia pelejä. Huomenna tehdään kokki kerhossa kebabkiusausta ja ehkä salaattia. Tykkään käydä peli kerhossa, leffa kerhossa, kokki kerhossa ja hyvinvointi kerhossa. 

Sen takia tykkään käydä kerhoissa kun oppii paljon uusia asioita. ootan semmoista, että minulle luodaan oma blogi posti. 

Meidän vastaanottopisteeseen on nyt laitettu portit (Toimintakeskukselle). 

Minäkin kävin sunnuntai-iltapäivällä Pyhän Olavin juhlissa ja kävin Lipalla. Otin Lipalta jäätelön stösseleillä. Pyhän Olavin juhlissa katsoin karaoke esityksenkin. 

Minulla on vielä ensi viikko lomaa. Minulla on mennyt kesäloma hyvin, olen käynyt lettubaarissa ja kalastajankojulla kaksi kertaa. Kalastajankojulla olin muikut muussin kanssa. Hyvää oli. Minäkin tykkään ruuanlaitosta ja siivoamisesta. 

 Se on hyvä asia, kun saatiin SER:in vastaanottopisteeseen aita ja lukollinen portti.
On kiva päästä kertomaan kuulumisia ja toiveita.





~Repa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti